Tüm sorularınızın cevabı için önce Sıkça Sorulan Sorular bölümümüzü ziyaret edebilir veya aşağıda yer alan form aracılığı ile bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Programa başvurabilmek için;
İş fikirleriniz aşağıdaki kriterlere göre değerlendirilir:
TÜSİAD’ın girişimcilik ekosistemine Türkçe kaynak sağlamak amacıyla çevirisini yaptırdığı Silikon Vadisi girişimcisi ve akademisyen Steve Blank’in “Bir Start-up Nasıl İnşa Edilir?” adlı online eğitimine Online Eğitim adresi üzerinden ulaşılabilir. Bu Online Eğitim, kendini geliştirmek ve bilgilerini güncellemek isteyenlerin yararlanması amacıyla herkese açık olarak sunulmaktadır.
İş fikri olan ve bu fikrini gerçekleştirmek için çalışan gençlerin proje yazma ve girişimcilik konusunda temel bilgilere sahip olmasını amaçlayan TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!, Online Eğitimi bir eleme unsuru olarak değerlendirmemektedir. Bununla birlikte ön jüri değerlendirmesi sonrası Girişimcilik Kampına katılmaya hak kazanan Program Katılımcılarının iş fikirlerini daha iyi ifade edebilmeleri ve TÜSİAD Üyesi Rehberler ile eşleşme aşamasında yapacakları sunumlara hazırlıklı olabilmeleri için online eğitim, yararlı olacak bir kaynaktır.
Ekipler minimum 2 kişi olmak şartıyla programa devam edebilirler.
Ekibe yeni üye ekleme talebi yalnızca yarı final aşamasında değerlendirilir. (Ayrıntılı bilgi için: Başvuru Şartnamesi)
Ekiplerinin başvuruda bulundukları iş fikri ile programa devam etmesi gereklidir.
2011 yılından beri düzenlenen TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! girişimcilik programı kapsamında girişimcilik serüveninde gençleri destekleyen üniversiteleri ön plana çıkarmak amacıyla her sene Ön Elemeyi geçen ekiplerde en fazla öğrencisi olan üniversiteye “Girişimcilik Bayrağı” verilmektedir.
Sıkça Sorulan Sorular bölümünde aradığınız yanıtı bulamadıysanız iletişim formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.